Cat costa o noapte de cazare in hotelul de lux din copac (GALERIE FOTO)

Cat costa o noapte de cazare in hotelul de lux din copac (GALERIE FOTO)
Tsala Treetop Lodge este un hotel de lux construit in copaci, devenit una din numeroasele atractii turisitice din Africa de Sud. Situat in apropierea orasului Knysna, din Provincia Western Cape, resortul pune la dispozitia turistilor zece apartamente dotate cu semineu si piscina si sase vile.

O noapte de cazare intr-unul din luxoasele apartamentele din copac poate ajunge la 860 de euro, insa locatia si privelistea, la pachet cu facilitatile camerelor pare sa merite banii. Resortul mai pune la dispozitie alte sase vile private amenajate tot la inaltime, in copaci.

Pentru cei care iubesc viata in natura, dar vor sa aiba parte si de servicii de lux, hotelul din copac este alegerea perfecta. Fiecare apartament este dotat cu o mica bucatarie, cu o baie SPA si dusuri exterioare pentru ca oaspetii sa se bucure un dus racoritor in timp ce privesc vegetatia luxurianta.

Cina poate fi luata pe o punte suspendata, de unde pot fi admirate imprejurimile. Hotelul este facut din lemn si din piatra pentru a se incadra cat mai bine in mediul inconjurator, informeaza Daily Mail.

Restaurantul este amenajat de asemenea in copaci, cu pereti din sticla, pentru ca turistii sa se poata bucura de frumusetea locului. Aici se pot organiza inclusiv nunti, scop in care a fost construita si o capela din sticla, cu o capacitate de 50 de invitati.