Ukraine International Airlines

Ukraine International Airlines  a fost infiintata in anul  1992 si deserveste peste 60 de destinatii cu cele 21 de aeronave Boeing 737. Este cea mai importanta companie aeriana ucrainiana si una dintre companiile nationale ale Ucrainei, avand sediul la Kiev. UIA are o retea de destinatii interne si internationale, conectand Ucraina cu peste 40 de capitale si hub-uri cheie din Europa, CSI, Asia, Africa, etc.
Prin numeroasele acorduri code-share, UIA opereaza peste 700 de zboruri interne si internationale pe saptamana spre peste 3000 de destinatii din intreaga lume.
UIA ofera pasagerilor sai doua clase:
Clasa Economy – Gustari si mese usoare in functie de durata zborului, ceai, cafea si bauturi, beneficii (mile) pentru membrii Panorama Club sunt facilitatile oferite pasagerilor clasei economy
Clasa Business – Birouri de check-in dedicate, acces la relaxantele saloane business din toate aeroporturile internationale, posibilitatea de a transporta doua bagaje cu o greutate de 23 kg fiecare, 50% mai multe mile pentru membrii Panorama Club, scaune spatioase pentru a lucra sau pentru a va relaxa, ziare si reviste, mese din bucataria europeana si ucraineana, precum si bauturi alcoolice si non-alcoolice sunt serviciile oferite pasagerilor clasei business.
Saloane UIA
Pasagerii clasei business si membrii Panorama Club se pot relaxa in saloanele business din fiecare aeroport.
Divertisment in timpul zborului
Fiecare pasager UIA primeste o copie a revistei Panorama. Aceasta este publicata atat in ucrainiana, cat si in engleza si contine articole de travel si lifestyle.
Pasagerii UIA primesc bauturi si gustari pe zborurile scurte, precum si mese calde pentru zborurile pe distante mari.


Politica bagaje Ukraine International Airlines

Bagajul de mana nu poate depasi 8 kg (55/40/20 cm), iar cele de cala max. 23 kg

Zboruri disponibile Ukraine International Airlines

Puteți să rezervați biletul catre destinația dorită, apăsând butonul de rezervare din dreapta fiecărui zbor sau folosind formularul de rezervare bilet.