TAROM anunta curse Bucuresti-Targu Mures, din 22 noiembrie

TAROM anunta curse Bucuresti-Targu Mures, din 22 noiembrie

Compania TAROM va efectua, incepand din 22 noiembrie, curse pe ruta Bucuresti-Targu Mures, cu doua frecvente saptamanale.

"Dezvoltarea Companiei nationale TAROM este direct proportionala cu extinderea portofoliului de rute. Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, gasim un prilej in plus de a uni regiunile istorice ale Romaniei, oferindu-le tuturor romanilor oportunitatea de a calatori, rapid si sigur, cu aeronavele TAROM. Targu Mures este a doua destinatie din Transilvania deschisa de TAROM, dupa inaugurarea rutei Bucuresti - Sibiu in 2018", se mentioneaza in comunicatul remis, marti, AGERPRES.

Cursele vor fi operate in perioada 22 noiembrie - 23 decembrie 2018, respectiv 6 ianuarie - 28 martie 2019, dupa urmatorul orar: pentru zilele de Joi/Vineri si Duminica/Luni - plecare Otopeni 21:20 - sosire Targu Mures 22:30 (ora locala) si plecare Targu Mures 05:40 - sosire Otopeni 06:50 (ora locala).

"Din punctul nostru de vedere, parteneriatul cu TAROM oferta o noua oportunitate de a aduce oamenii alaturi de cei dragi, indiferent daca sunt in tara sau strainatate. Avem convingerea ca pasagerii nostri vor fi multumiti de un alt nivel al serviciilor si vor avea o poarta larg deschisa catre lume", a declarat Peti Andras, directorul Aeroportului International Targu Mures.

La randul sau, directorul companiei, Werner Wolff, a subliniat ca TAROM deruleaza o investitie de incredere in Targu Mures, precizand, totodata, ca in acest an a deschis 14 rute noi.

"TAROM se dezvolta intr-un ritm constant si sustenabil. Dovada stau cele 14 rute noi deschise in acest an. Compania nationala isi continua misiunea inceputa in Centenarul Romaniei, de a uni romanii de pretutindeni. Derulam o investitie de incredere in Targu Mures", a spus Werner Wolff.