Primul zbor direct intre Romania si Georgia

Primul zbor direct intre Romania si Georgia

Romania va fi legata direct de Georgia printr-o cursa de avion, a anuntat joi Wizz Air. Compania a precizat ca primul zbor intre Bucuresti si Kutaisi va avea loc pe 3 iulie 2018.
Primul zbor intre Bucuresti si Kutaisi, capitala legislativa a Georgiei, va fi pe 3 iulie. Vor fi trei curse pe saptamana, in zilele de marti, joi si sambata, iar pretul unui bilet va porni de la 109 lei (un singur segment, toate taxele obligatorii incluse si bagaj de mana).

„Calatorii WIZZ aflati in cautare de peisaje de poveste care iti taie respiratia, cu podgorii intinse, cu biserici milenare sau strazi ascunse, ar trebui sa aleaga Georgia. Orasul Kutaisi este unul dintre cele vechi orase din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, manastirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate in patrimonial mondial UNESCO si unele dintre destinatiile favorite ale turistilor. In acelasi timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant, cu un impaienjenis de poteci atat de apreciate de turisti pentru drumetii, pentru curse cu bicicleta, partii de schi sau locuri de rafting sau calarie”, se arata intr-un comunicat al Wizz Air.

„Suntem incantati sa anuntam astazi noua ruta WIZZ de la Bucuresti la Kutaisi, Georgia. In timp ce aceasta reconfirma angajamentul nostru in regiune, suntem nerabdatori sa oferim si mai multe oportunitati interesante care sa raspunda cat mai bine asteptarilor clientilor. Calatorii romani pot ajunge acum intr-una dintre cele mai vechi orase ale Europei, in doar cateva ore, si pot vizita Georgia fie intr-un city break sau intr-o calatorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 RON*. Aceasta este singura conexiune directa intre Romania si Georgia si ne asteptam sa sustina turismul in ambele sensuri si sa incurajeze relatiile de afaceri intre cele doua tari”, a spus Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar). Wizz Air are in prezent peste 140 de rute catre 22 de tari de pe 10 aeroporturi romanesti.