O femeie din Israel a cazut dintr-un avion in miscare

O femeie din Israel a cazut dintr-un avion in miscare

O israelianca este in stare grava dupa ce a cazut dintr-un avion de pasageri, in timpul unei evacuari haotice, provocate de un fum patruns la bordul aeronavei, scrie The Times of Israel. Dikla Abitbul, in varsta de 38 de ani, din orasul israelian Lod, se intorcea dintr-o vacanta de cinci zile din Budapesta, cand in avionul in care tocmai se imbarcase a patruns un fum dens.

Aeronava, Boeing 737, plina cu pasageri abia se pusese in miscare pe pista, cand prin sistemul de aer conditionat incepuse sa intre fum de afara, care nu reprezenta un pericol pentru oameni. Desi pilotul i-a asigurat pe pasageri de mai multe ori sa stea calmi, pe scaune, acestia s-au speriat si s-au ridicat de pe scaune. Pentru a stabili ordinea, echipajul a deschis usile de urgenta ale avionului aflat in miscare pentru ca oamenii panicati sa coboare, potrivit digi24.ro.

In agitatia momentului, femeia a ratat toboganul gonflabil si a cazut din avion, pe ciment, fie din cauza curentului produs de motoarele avionului, fie a fost impinsa din greseala de un alt pasager, spune mama ei. Dikla este internata la un spital in Budapesta, iar starea ei grava. Pe langa multiplele lovituri in zona capului, femeia are o mana cateva coaste rupte. Ceilalti pasageri au fost preluati dupa opt ore de la incident de un alt avion care i-a dus la destinatie.