Ryanair inchide baza de la Timisoara

Ryanair inchide baza de la Timisoara

Compania aeriana Ryanair anunta ca va inchide baza de la Timisoara, incepand cu data de 25 martie. Doua rute vor continua sa opereze. In februarie, si compania Blue Air a renuntat la unele curse din Timisoara acuzand „frictiuni”.

„Decizia Ryanair de a inchide baza din Timisoara rezulta din performanta sa comerciala slaba, intr-o perioada in care cererea tot mai mare de aeronave Ryanair este disponibila in alte aeroporturi din Europa”, motiveaza compania. Incepand cu data de 25 martie, compania nu va mai opera pe aceasta baza. Insa doua rute, catre Milano si Bucuresti, vor continua sa functioneze pe perioada de vara a anului 2018. Toti clientii afectati vor fi anuntati prin e-mail si prin SMS si vor fi informati despre optiunile lor - o rambursare completa sau un transfer gratuit pe un traseu alternativ.

„Regretam inchiderea bazei noastre de avioane din Timisoara incepand cu data de 25 martie, care se datoreaza slabei performante comerciale. Doua rute spre Milano si Bucuresti vor continua sa functioneze pe programul nostru de vara din 2018. Toti clientii afectati vor fi anuntati prin e-mail si prin SMS si vor fi informati despre optiunile lor - fie o rambursare completa, fie un transfer gratuit pe o ruta alternativa”, a declarat un oficial al Ryanair, David O'Brien, potrivit adevarul.ro.

Programul actual de iarna al Ryanair, care include sapte rute din Timisoara, va continua sa functioneze conform planificarii pana la inchiderea bazei programata pentru data de 25 martie. Anuntul companiei vine dupa ce, la inceputul acestei luni, compania Blue Air a anuntat ca renunta la operarea zborurilor de la Timisara catre Iasi si Cluj Napoca incepand cu 17 februarie.