Primul hotel din lume in forma de chitara

Primul hotel din lume in forma de chitara

Primul hotel in forma de chitara din lume se va deschide, in toamna, in statul american Florida. Acesta apartine de lantul hotelier Seminole Hard Rock Hotel & Casino si valoreaza 1,5 miliarde de dolari.

Potrivit ziare.com, care citeaza The Independent, trupa Maroon 5 va canta la inaugurarea unitatii de cazare. Proiectat sa arate exact ca o chitara, hotelul are 137 de metri inaltime si va avea 638 de camere si apartamente. Inaugurarea va avea loc pe 24 octombrie, iar camerele pot fi rezervate incepand din 24 iulie.

Cladirea a fost proiectata de arhitecti din compania Klai Juba Wald, iar designul interior a fost asigurat de David Rockwell. Noul hotel se va axa in special pe muzica live si va include si un restaurant Hard Rock Live.

De asemenea, unitatea va include si un spa, magazine, sali de conferinta, dar si 3.000 de aparate gen slot machine (pacanele) . Camerele vor avea priveliste spre intreaga regiune din sudul statului, avand ferestre din podea pana in tavan. "Am vrut sa construim ceva special", a declarat Jim Allen, CEO-ul Hard Rock.