Pasiunea pentru aventura si calatorii i-a condus la moarte: cum au sfarsit trei vloggeri canadieni

Pasiunea pentru aventura si calatorii i-a condus la moarte: cum au sfarsit trei vloggeri canadieni

Trei vloggeri canadieni si-au gasit sfarsitul dupa ce s-au aventurat sa inoate in cascada Shannon, Columbia, cazand de la mai bine de 39 de metri inaltime. Acestia filmau pentru canalul lor de Youtube.

Trei vloggeri canadieni si-au pierdut viata dupa ce au cazut intr-o cascada din British Columbia.  Ryker Gamble, Alexey Lyakh si Megan Scraper erau detinatorii popularului grup online de calatorie „High On Life“, scrie msn.com Cei trei s-au aventurat sa inoate in cascada Shannon,  a treia cea mai inalta cascada din British Columbia, cazand de la mai bine de 39 de metri inaltime. Tinerii filmau pentru canalul lor de YouTube, noteaza adevarul.ro. Grupul High On Life are peste un milion de adepti pe Instagram si peste 500.000 de abonati YouTube. Cei trei au urcat la cascada Shannon pentru a inota deasupra acesteia. Conform autoritatilor, fata a alunecat prima, cei doi tineri cazand in gol in incercarea de a o salva pe aceasta. Trupurile celor trei au fost gasite abia dupa doua zile, fluxul de apa si zona abrupta ingreunand cautarile. 

„Viata nu are legatura cu responsabilitatile, deciziile dificile si munca grea, este vorba despre fericire si alegerea de a trai momentul“, a postat Ryker Gamble chiar inainte de ziua tragica. High On Life a creat un fond memorial GoFundMe in sprijinul celor trei familii.