Cel mai ciudat hotel din lume (GALERIE FOTO)

Cel mai ciudat hotel din lume (GALERIE FOTO)
Orasul Amsterdam se poate lauda cu un hotel care ar putea primi usor eticheta de "cel mai ciudat hotel din lume", datorita modului in care a fost conceput, scrie Daily Mail.

Sursa citata mentioneaza ca pana si numele este unul neobisnuit - "Hotel Not Hotel". Stabilimentul are 15 camere, fiecare fiind diferita.  Potrivit descrierii oferite de site-ul oficial, fiecare dintre cele 15 camere e "o opera de arta". Oaspetii pot alege sa doarma in interiorul unei garnituri de tramvai, intr-o camera secreta, care se afla in spatele unei biblioteci, sau intr-o camera situata la cativa metri inaltime, pe o scara.

Turistii pot opta si pentru camere al caror design e inspirat de simbolismul din Transilvania, despre care proprietarii spun ca tine spiritele rele la distanta. "Design-ul e gandit astfel incat sa nu le permita creaturilor precum vampiri sau fantome sa intre", se arata pe site-ul oficial.

Alte camere au tablouri si oglinzi care ascund ferestre. Intr-o alta camera a fost amplasata o canapea construita dintr-o cada, in timp ce alta incapere, in forma de casuta colorata, dispune de televizor si scaune 2D.