Vrei sa fii platit ca sa mananci cele mai fine bucate, sa bei vinuri extravagante si sa te plimbi pe mare? Uite un concurs pentru tine!

Vrei sa fii platit ca sa mananci cele mai fine bucate, sa bei vinuri extravagante si sa te plimbi pe mare? Uite un concurs pentru tine!

O companie care organizeaza croaziere de lux a anuntat ca are nevoie de o persoana care sa testeze serviciile pe care le ofera pe o nava de croaziera care urmeaza sa fie lansata la apa anul viitor.

Persoana in cauza, angajata pe post de degustator, va trebui sa incerce toate meniurile oferite in timpul croazierei de sapte zile, cu plecare din Split si avand ca destinatie Dubrovnik. Nu doar ca va manca si bea pe saturate, dar va fi recompensata si cu 555 de dolari,  arata ziare.com, care citeaza Business Insider.

In pauzele dintre degustari, persoana care va fi recrutata va merge in orasul medieval Sibenik, va vizita insulele Vis, Hvar si Korcula si se va putea plimba prin doua parcuri nationale.

Nu va manca doar pe vasul exclusivist, cu 38 de locuri, in oferta croazierei intrand si o masa de sarbatoare taraneasca, intr-o asezare rurala, dar si tururi ale mai multor crame.

Croaziera va avea loc in perioada 10-17 octombrie 2020, dar inscrierea in concurs incepe din 4 septembrie. Nu este necesara niciun fel de experienta.

Cel care va fi ales va trebui sa ofere feed-back pentru tot ce gusta pe parcursul calatoriei.