Compania Nouvelair Limited este o companie tunisiana cu sediul central in zona turistica Dhkila, in Monastir. Linia  opereaza curse charter turistice din orase europene in statiuni de vacanta tunisiene. Bazele sale principale sunt Aeroportul International Monastir, Aeroportul Tunis-Carthage si Aeroportul Djerba-Zarzis.
 
Compania aeriana a fost infiintata in 1989 sub denumirea Air Liberté Tunisia. A inceput activitatea la 21 martie 1990. A fost fondata ca operator charter afiliat la compania franceza aeriana Air Liberté.
 
Restructurata in 1995 si redenumita in 1996, flota sa este una tanara si consta doar din 11 aparate Airbus A320 si 2 Airbus A321.
 
Pentru a imbunatati intretinerea tehnica a flotei, compania creeaza o filiala in 2001, franco-tunisiana (EADS Sogerma Tunisia), in parteneriat cu EADS Sogerma, care se stabileste pe Aeroportul International din Monastir Habib Bourguiba si indeplineste standardele europene impuse de Agentia Europeana de Securitate Aeriana. Acesta imparte piata tunisiana (32% din actiuni), cu linia privata Karthago Airlines (20%) si transportatorul national Tunisair (48%).
 
In 2003, Nouvelair si Karthago Airlines creeze o alianta de asistenta operationala si de exploatare a flotelor. 
Fuziunea are loc in toamna anului 2008. 
 
Compania aeriana opereaza aproximativ 120 de rute, zboruri charter si regulate, legand Tunisia de aeroporturile din 33 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.  
 
In Tunisia, compania opereaza in Djerba, Enfida, Monastir, Tabarka, Tunis, iar in Europa din Amsterdam, Ancône, Bale, Belgrade, Bergame, Berlin, Billund, Bologne, Bordeaux, Bratislava, Brest, Bruxelles, Bordeaux, Budapest, Catane, Cologne, Deauville, Debrecen, Dresde, Catane, Düsseldorf, Erevan, Erfurt, Francfort-sur-le-Main, Gdansk, Hambourg, Hanovre, Helsinki, Istanbul, Katowice, Košice, Cracovie, Kiev, Ljubljana, Lódz, Londra, Manchester, Marseille, Metz, Milan, Moscova, Munich, Nantes, Nuremberg, Oslo, Oulu, Paris, Poznan, Praga, Roma, Salzbourg, Sofia, Saint-Pétersbourg, Stockholm, Strasbourg, Stuttgart, Szczecin, Toulon, Toulouse, Varsovia, Vérona, Viena, Wroclaw, Zagreb, Zurich.
 
Compania Nouvelair nu opereaza din Romania.

Politica bagaje Nouvelair

Bagajul de mana
Este permis un singur bagaj de cabina de cel mult 5 kg si cu dimensiunile totale 55 cm x 40 cm x 25 cm.
 
Bagajul de cala
Este permis un bagaj de cabina de cel mult 20 kg. Orice kilogram in plus se taxeaza.
 
Compania nu asigura check-in online.

Zboruri disponibile Nouvelair

Puteți să rezervați biletul catre destinația dorită, apăsând butonul de rezervare din dreapta fiecărui zbor sau folosind formularul de rezervare bilet.