O stewardesa a fost arestata dupa ce a fost surprinsa beata in timpul unui zbor

O stewardesa a fost arestata dupa ce a fost surprinsa beata in timpul unui zbor

O insotitoare de zbor a fost arestata, dupa ce pasagerii au reclamat faptul ca stewardesa se afla intr-o evidenta stare de ebrietate, in timpul unui zbor dinspre Chicago spre South Bend, Indiana. Incidentul a avut loc in data de 2 august, cand femeia identificata drept Julianne March a fost surprinsa in stare de ebrietate in timpul zborului, potrivit adevarul.ro, care citeaza CNN.Potrivit documentelor din instanta, femeia a fost acuzata ca a pus in pericol viata pasagerilor de la bord.

Potrivit marturiilor facute de pasageri, stewardesa se sprijinea ca sa ramana in picioare si evita contactul vizual cu ei. Mai mult, atunci cand a inceput sa le comunice pasagerilor instructiunile de siguranta, aceasta si-a intrerupt brusc explicatiile, iar pilotii au fost nevoiti sa o sune de mai multe ori pana cand aceasta a raspuns, potrivit adevarul.ro, care citeaza CNN.  

Dupa aceea, femeia s-a asezat pe un scaun si a dormit pe tot parcursul zborului, iar momentul a fost filmat. La aterizare, mai multi pasageri si-au exprmat ingrijorarea cu privire la comportamentul femeii, marturisind ca s-au temut pentru vietile lor. Ei au speculat ca femeia fie consumase alcool, fie avea o problema medicala. Stewardesa, care a fost retinuta de politisti la aterizare, le-a marturisit acestora ca bause vodka inainte sa se prezinte la munca si a fost supusa unui test. Acesta a revelat intr-adevar faptul ca stewardesa consumase alcool, de cinci ori peste limita admisa. Ea a fost concediata.