Hotelul de doua persoane, pe o insula tropicala pustie: cat costa o noapte de cazare

Hotelul de doua persoane, pe o insula tropicala pustie: cat costa o noapte de cazare

Destinatiile celebre pierd teren in fata celor mai putin cunoscute, dar care ofera izolare si liniste. Desi preturile sunt destul de ridicate, turistii nu ezita sa-si ofere momente de rasfat pe o insula doar pentru ei. Si-au dorit sa petreaca vacanta departe de ochii lumii si au ajuns pe o insula doar pentru ei. Jim Worthington, americanul cunoscut ca fiind proprietarul unor sali de fitness, i-a oferit iubitei sale o zi aniversara cu totul iesita din comun. „Am vrut sa fim total izolati de lume. Era ziua in care implinea 30 de ani si nu am vrut sa o impartim cu nimeni altcineva“, a povestit acesta, citat de bloomberg.com.

Asa ca au rezervat o vacanta pe insula Gladden Private, din America Centrala, intr-un mic hotel cu doar doua dormitoare, de pe coasta Belize, care a fost deschis in decembrie. „Insula este atat de mica incat ai putea merge de la un capat la celalalt in aproximativ 30 de secunde. Ne-am simtit ca si cand eram Robinson Crusoe. Nici nu-ti dai seama ca este si personalul pe acolo“, a povestit barbatul, potrivit adevarul.ro. Pentru ca locul este de o frumusete incredibila, cei doi si-au promis ca vor ajunge frecvent pe insula. Decat sa aleaga o vila de vacanta, turistii au inceput sa prefere locurile linistite, cu personal complet care sa satisfaca fiecare capriciu al cuplului. Pentru 2.950 de dolari pe noapte pentru doua persoane, all-inclusive, turistii isi pot rezerva o vacanta de lux, avand la dispozitie o intreaga insula doar pentru ei.

„Aceasta parte din Belize este ca o cutie de bijuterii albastra. Claritatea apei nu se mai gaseste nicaieri pe planeta“, a spus Worthington. Angajatii hotelului sunt doua cupluri care au grija ca turistii sa aiba tot ce au nevoie, una dintre femei este un bucatar certificat Le Cordon Bleu, si chiar pun la dispozitie tratamente spa (masaje gratuite ori de cate ori doresc oaspetii). Desi hotelul are doua dormitoare si poate gazdui patru oaspeti, 70% din rezervari au fost facute doar pentru doua persoane, cupluri care adesea sarbatoresc zile de nastere sau aniversari. Într-o lume suprapusa, izolarea a devenit un punct de referinta al luxului.