Destinatii calde pentru cei care vor sa faca plaja iarna

Destinatii calde pentru cei care vor sa faca plaja iarna

Daca faci fata cu greu frigului de afara si gandul iti este la un loc cu soare si plaja sau macar cu temperaturi peste 20 de grade, atunci poate e cazul sa iei in calcul o vacanta. Destinatii calde pentru cei care vor sa faca plaja iarna:

Tenerife, Arhipelagul Canare
. In luna martie, in Tenerife temperatura medie cea mai ridicata este de 23 de grade Celsius. Insula se afla in sudul Spaniei si este la cateva ore de zbor de Romania. Este un adevarat magnet pentru turisti, fiind una dintre putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot timpul anului.

Krabi, Thailanda. In Krabi, temperatura medie cea mai ridicata in luna martie este de 34 de grade Celsius. Krabi este una dintre cele mai spectaculoase zone din Thailanda. Poti sa faci plimbari romantice de-a lungul plajei si, de asemenea, nu poti sa ratezi vestitul masaj thailandez. O ora de masaj costa doar 5 euro. De fapt, toate serviciile sunt la preturi accesibile.

Dubai, Emiratele Arabe Unite. In Dubai, temperatura medie cea mai ridicata in luna martie este de 30 de grade Celsius. Dubai primeste o multime de turisti in fiecare a, atrasi de cultura araba, opulenta, mancarea extrem de diferita de cea cu care sunt obisnuiti. Burj Khalifa, Burj al-Arab, simbolul orasului Dubai, acvariul din Dubai Mall, Dubai Marina, soukurile, pietele in care se vand condimente, materiale textile, parfumuri, plimbarile in desert, sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa iti planifici o vacanta in Dubai.

Ho Chi Minh, Vietnam. In Vietnam, temperatura medie cea mai ridicata in luna martie este de 34 de grade Celsius. Ho Chi Minh este celebru pentru multe lucruri, insa pietele (incarcate cu mii de standuri), cultura negocierii si motocicletele sunt lucruri pe care nu ai cum sa le ratezi.

Algarve, Portugalia. In Portugalia, temperatura medie cea mai ridicata in luna martie este de 28 de grade Celsius. Sa mergi in Algarve, atunci cand in Romania sunt temperaturi de minus 20 de grade nu pare o idee rea. Plaja, soare, fructe de mare, aer sarat, vin portughez, suna deja ca o vacanta de vis. Insa trebuie sa ajungi acolo ca sa te convingi ca visele pot deveni realitate. Algarve are unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, care ii fac pe turisti sa se indragosteasca iremediabil de acele locuri. Gastronomia locala nu are termen de comparatie.

sursa: wall-street.ro