Cele mai spectaculoase hoteluri de pe plajele Italiei, recomandate de publicaţia The Telegraph

Cele mai spectaculoase hoteluri de pe plajele Italiei, recomandate de publicaţia The Telegraph

Celebra publicaţia britanică The Daily Telegraph a facut un top al celor mai spectaculoase hoteluri situate pe minunatele plaje ale Italiei. Cu mai mult de 4700 de mile de coastă, Italia poseda unele dintre cele mai superbe peisaje de pe continentul european. Tarifele pentru o singura noapte într-un astfel de hotel pot urca chiar până la 1000 de lire.

Hotel Il Pellicano - Porto Ercole. Realizat în anii '60 de un aviator britanic şi soţia sa americană, într-un golf izolat pe coasta Argentario din Toscana, acest refugiu de primăvară-toamnă este vizitat anual de mii de turişti.

Hotel Santa Caterina, Amalfi. Realizat in 1904, complexul hotelier oferă cele mai înalte standarde. O clădire frumoasă, înconjurate de grădini şi livezi de citrice, un lift de sticlă care duce oaspeţii până la piscină şi balcoane care strălucesc în oglinzile apei.

Belmond Hotel Splendido, Portofino. Găzduit într-o mănăstire din secolul al XVI-lea, Splendido şi-a deschis porţile pentru primii oaspeţi în 1902. De atunci, i-au trecut pragul Winston Churchill, Clark Gable, Ava Gardner şi Marlon Brando.