Orasul in care nu se poarta haine: centre destinate turistilor lipsiti de inhibitii in capitala mondiala a nudismului

Orasul in care nu se poarta haine: centre destinate turistilor lipsiti de inhibitii in capitala mondiala a nudismului
Regiunea Pasco County din Florida, Statele Unite, este considerata capitala mondiala a nudismului, datorita numeroaselor complexuri turistice destinate adeptilor acestui stil de viata. Pasco County are foarte multe centre de relaxare pentru nudisti. Mii de adepti ai naturismului vin aici in fiecare an, pentru a se bucura de aventura si de liniste alaturi de alte persoane lipsite de inhibitii. In aceste centre hainele sunt optionale sau chiar interzise.

Centre pentru nudisti in Hudson
Pasco County sunt include mai multe orase in care exista centre pentru nudisti, scrie Visitpasco.net. Eden RV Resort este un complex situat in Hudson. Se intinde pe aproximativ 40.400 de metri patrati si cuprinde un hotel, restaurantul cafenea Eden, barul Tiki, un club, o piscina incalzita si un centru spa. Turistii se poza caza aici si in corturi sau rulote.

Complexuri in Land O' Lakes
Land O' Lakes este o zona care include 100 de lacuri superbe, situate in centrul Pasco County. Situat foarte aproape de aeroportul international Tampa, regiunea cuprinde mai multe complexuri pentru nudisti, printre care: Lake Como Resort, Caliente Resort & Spa, Paradise Lakes Resort, Paradise Pines RV Park, Riverboat Club Naturist & Artist Resort. Zona Land O' Lakes este ideala pentru activitatile in aer liber: golf, tenis, plimbari cu barca pe lac. Paradise Lakes Resort este un complex cu 60 de camere pentru turisi si numeroase facilitati: club de noapte, piscina, restaurant, centru spa, magazine. Clientii se pot bucura de volei, jacuzzi si discutii cu alti nudisti la piscina, aceasta fiind cea mai apreciata forma de socializare aici.

Lake Como Resort se intinde pe aproximativ 800.000 de metri patrati si ofera o experienta unica amatorilor de nudism. Aici exista o plaja cu nisip, loc de joaca pentru copii, piscina, sauna, jacuzzi, o zona mare cu terenuri de sport, sala de biliard, biblioteca si in apropiere o rezervatie naturala unde se pot face drumetii. Complexul functioneaza din anul 1941 si este destinat in special familiilor.