Disneyland Paris împlinește 30 de ani! Iată ce surprize le sunt pregătite vizitatorilor!

Disneyland Paris împlinește 30 de ani! Iată ce surprize le sunt pregătite vizitatorilor!

Disneyland Paris a anunțat noutați începând cu 6 martie.

Pe 12 aprilie 1992, Disneyland Paris și-a deschis porțile în Chessy. 30 de ani și 375 de milioane de vizitatori mai târziu, parcul are 16.000 de angajați, 59 de atracții și 7 hoteluri tematice. Pentru a sărbători aceste cifre amețitoare, Mickey a pregătit mai multe surprize pentru vizitatorii mici și mari, începând cu 6 martie.

Prima destinație turistică din Europa va fi decorată într-un stil irizat, cu nuanțe strălucitoare de albastru și violet. Efectele de lumină, luminile de neon și decorațiunile mobile iluminate vor împodobi mai multe locuri din parc, cum ar fi Gazebo, stația Main Street USA și chiar Disney Village.

2022 va fi și anul marilor schimbări la Disneyland. Deschiderea, în parcul Walt Disney Studio, a unui cartier dedicat supereroilor din saga Marvel, o continuare logică a noului hotel New York. Știm încă foarte puține despre acest nou spațiu numit Avengers Campus, cu excepția faptului că se va deschide în vara lui 2022. Până atunci, mai multe surprize aștepta să fie descoperite.

Un spectacol de zi

30 de personaje și dansatori vor presta în fața castelului recent renovat Frumoasa Adormită. Îi vom găsi pe tradiționalii Mickey, Minnie, Donald, Daisy și prietenii lor în noi costume irizate, dar și Geniul din Aladdin, Prințesa Rapunzel, sau Jessie și Woody din Toy Story.

Un spectacol de noapte

Un nou spectacol numit "Disney D-Light" va fi prezentat ca un preludiu al emisiunii nocturne "Disney Illuminations". Acesta va combina proiectia video, jeturi de apa, efecte de lumina, ceata, lasere, muzica si, pentru prima data intr-un parc Disney, o coregrafie de 200 de drone luminoase. Un balet aerian deasupra castelului Frumoasei Adormite, care va forma numărul 30 pe cer.

Grădini noi

Zece grădini tematice vor apărea în fața Castelului Frumoasa Adormită. Toate vor fi imaginate în jurul unei anumite teme, de la junglă la lumea acvatică, și vor prezenta treizeci de lucrări noi reprezentând personaje din universurile Disney și Pixar.

Meniurile restaurantelor vor include deserturi si cocktail-uri speciale.