6 destinatii in care trebuie sa ajungi in afara sezonului

6 destinatii in care trebuie sa ajungi in afara sezonului

Evitarea cozilor interminabile in fata atractiilor turistice si economisirea banilor sunt doua dintre avantajele vacantelor in afara sezonului. In loc sa faci economii in timpul anului pentru a merge intr-o destinatie in plin sezon si sa astepti in fiecare loc sa poti vizita o atractie turistica, mai bine alegi o perioada mai putin aglomerata, pentru a te putea bucura asa cum trebuie de concediu. Chiar si cateva saptamani pot face diferenta. Asa ca iti propunem cateva destinatii unde poti ajunge in afara sezonului:

Buenos Aires. Poate fi tentant sa alegi vara in Buenos Aires, mai ales daca vrei sa scapi de iarna. Dar cand aerul conditionat nu este chiar atat de disponibil pe cat este acasa, temperaturile crescute pot fi aproape insuportabile. Vara coincide, de asemenea, cu Craciunul, care, in majoritatea tarii catolice, inseamna preturi mari. Incearca sa mergi in lunile de tranzitie, precum toamna devreme sau primavara tarzie, pentru o vreme excelenta.

Aruba. Probabil ca ai sters deja de pe lista perioada iunie – noiembrie din cauza sezonului furtunilor, insa Aruba este in afara acesteia, ceea ce inseamna ca este o destinatie perfecta pe tot parcursul anului. Aici poti vedea flamingo pe plaja, iar petrecerile sunt cu adevarat memorabile, potrivit elle.ro.

Insulele Bermude. Contrar credintelor populare, Insulele Bermude nu fac parte din Caraibe. Pentru ca se afla din punct de vedere geografic in Nord, sunt deseori confundate cu Insulele Caraibe. Din septembrie pana in noiembrie, vremea este suficient de calduroasa pentru inot si scufundari.

Portugalia. Aproape intreaga Europa este in vacanta in luna august, ceea ce inseamna ca si cele mai putin cunoscute orase au o crestere a turismului. De asemenea, inseamna si ca preturile se scumpesc. Dar vizitand Portugalia in afara sezonului, sa spunem in septembrie sau luna mai, este o oportunitate de a evita aglomeratia.

Croatia. Chiar si in septembrie/ octombrie vremea este foarte buna si calduroasa, perfecta chiar pentru scufundari. De asemenea, vei evita grupurile de turisti si traficul. Un lucru foarte bun, am spune.

Whistler. Vara in Whistler nu trebuie ratata. Pasionatii de sporturi de iarna vin aici pentru a-si petrecere timpul pe partie, cu schiurile sau snowboard-ul. De asemenea, escaladarile si observarea vietii salbatice din munti sunt experiente pe care ar trebui sa le traiesti la maximum.