Suparat pe parinti, un copil de 12 ani a plecat singur in vacanta in Bali

Suparat pe parinti, un copil de 12 ani a plecat singur in vacanta in Bali

Dupa o cearta cu parintii, multi copii se inchid in camera lor, insa nu si un baiat de 12 ani din Sydney, Australia. Furios pe parintii lui, copilul a pacalit-o pe bunica sa ii dea pasaportul, apoi a luat avionul pana in Bali, sa uite de suparare intr-o vacanta exotica, scrie digi24.ro, care citeaza The Guardian. Baiatul de 12 ani le-a spus parintilor ca pleaca la scoala, insa in schimb a mers cu scuterul pana la gara, apoi a luat trenul spre aeroport. Folosindu-se de serviciul de check-in din terminal, el s-a urcat la bordul unui avion spre Perth, unde a facut o escala, apoi a zburat in Indonezia.

Copilul si-a planuit bine vacanta. A cautat o companie aeriana care le permite minorilor sa zboare neinsotiti, a facut rezervari la hotelul All Seasons din Bali, toate dupa ce a furat cardul de credit al parintilor sai. O singura data a fost oprit pentru a i se cere acte: in Perth, unde a trebuit sa le prezinte functionarilor de la aeroport un act care sa ateste ca a implinit 12 ani. „Mi-au cerut doar carnetul de elev si pasaportul, ca sa le dovedesc ca am 12 ani. A fost grozav, pentru ca imi doream mult sa plec intr-o aventura”, a declarat copilul, potrivit The Guardian Australia.

In Bali, el s-a cazat la hotel, spunandu-le angajatilor ca el a sosit mai devreme, dar ca urmeaza sa ajunga si sora lui in scurt timp. Cand nu a mai ajuns la scoala, profesorii i-au alertat parintii, care s-au dat peste cap sa il gaseasca. Dupa ce au descoperit istoricul cautarilor pe internet si au aflat ca se afla in Bali, mama lui a zburat in Indonezia pentru a-l aduce acasa. „Nu ii place sa auda cuvantul "nu". Am fost socati...nu exista sentiment care sa descrie ce am simtit noi cand am aflat ca este plecat din tara”, a declarat mama copilului. Nu este clar daca baiatul va primi vreo pedeapsa pentru spaima pe care au tras-o parintii lui, insa probabil nu va mai vizita tari exotice in viitorul apropiat.