Politica bagaje Pegasus Airlines

Bagajul de mana
 
Fiecare pasager are dreptul la un singur bagaj de mana cu dimensiunile maxime 20 cm x 40 cm x 55 cm si o greutate de cel mult 8 kg. Urmatoarele obiecte sunt permise la bord, fara costuri suplimentare (daca nu exista loc insa, acestea vor fi depozitate in cala): o geanta de mana, un pardesiu, sal, fular sau patura, o sacosa de cumparaturi duty-free, o umbrela (cu exceptia celor cu capete ascutite) sau un baston, un carucior de copil, un aparat de fotografiat mic sau telescop, carti si reviste pentru a fi citite in timpul zborului, scaun cu rotile pliabil sau o pereche de carje, alimente pentru copii, un laptop.
 
Bagajul de cala
 
Bagajul de cala gratuit pe zborurile interne este de 15 kg si pentru zborurile internationale - 20 kg. Bagajul permis pentru copiii sub 2 ani este de 10 kg pe toate rutele. Bagaje suplimentare pot fi achizitionate in trepte de 5 kg, 10 kg si maxim 20 kg. Pentru bagajele cu greutate mai mare de 20 kg, excedentul de bagaj va fi taxat la pretul de pe aeroport. Nu este acceptata o cantitate suplimentara pentru copii.
 
Transport copii
Copiii intre 3 si 7 ani nu pot calatori neinsotiti. Cei intre 7 si 13 ani pot zbura neinsotiti, insa doar pe zborurile directe, si sunt monitorizati de personalul companiei.
 
Transport animale
Animalele de companie - doar pasari, pisici si caini - sunt permise in cabina aeronavei in custi cu dimensiuni maxime 55 cm x 40 cm x 20 cm. Greutatea totala, inclusiv cusca, nu trebuie sa depaseasca 5 kg. Daca un animal de companie are mult de 5 kg, acesta va fi depozitat in compartimentul pentru animale din cala aeronavei. Cu toate acestea, exista avioane care nu pot transporta animale de companie in cala. Cel mult de doi caini (o mama si pui) sau doua pisici (o mama si puiul), pot fi plasate intr-un singur transport.
 
De asemenea, doar doua animale de companie vor fi permise in cabina. Pasarile pot fi luate numai pe zborurile din Turcia. Urmatoarele taxe vor fi percepute pentru transportul animalelor de companie: 10 euro pentru zboruri interne si 20 euro pentru cele internationale. 
 
Check-in online gratuit prin intermediul agentiei AirWay.