O companie aeriana iti da 3.300 de euro/luna sa te muti in Islanda si sa calatoresti in toata lumea

O companie aeriana iti da 3.300 de euro/luna sa te muti in Islanda si sa calatoresti in toata lumea

O companie aeriana low-cost din Islanda a lansat un concurs in care cauta doi prieteni care sa se mute in Islanda si sa calatoreasca gratuit in lume, apoi sa produca un continut util si informativ pentru cititorii site-ului companiei. WOW Air a anuntat ca cei doi castigatori vor primi un salariu lunar de 4.000 de dolari, adica echivalentul a aproape 3.300 de euro, dar si un apartament in capitala Reykjavik, de unde vor pleca apoi spre destinatiile pe care vor sa le viziteze.

Pe site-ul companiei a fost lansata o competitie in care cei care doresc sa se inscrie trebuie sa completeze un formular in care li se cer si conturile de Instagram sau Facebook, precum si un link spre un scurt clip video, de aproximativ 2 minute, in care acestia sa isi prezinte orasul natal. Castigatorii se vor muta in Islanda de la 1 iunie pana pe 15 august. De aici, ei vor putea calatori in Europa sau in America de Nord, spre orase precum Barcelona, Los Angeles, Stockholm sau New York, sau vor putea explora Islanda.

Toate cheltuielile de calatorie (biletele de avion, cazarea, banii de cheltuiala) vor fi acoperite de compania aeriana. Singura conditie este ca cei doi turisti sa isi documenteze calatoriile prin postari pe blogul companiei si pe retelele de socializare si sa livreze un continut util pentru cititori, cu sfaturi pentru calatorii low-cost. Oricine se poate inscrie in aceasta competitie, indiferent de tara de origine. Termenul limita pana la care pot fi depuse aplicatiile este 14 mai. Castigatorii vor fi anuntati pe 18 mai, asa ca vor avea doar doua saptamani la dispozitie pentru a-si face bagajele si a se muta in Islanda.

sursa: digi24.ro