Metoda inedita prin care un pasager Ryanair a fentat noile reguli de bagaje

Metoda inedita prin care un pasager Ryanair a fentat noile reguli de bagaje

Cand vine vorba de a face economii, tinerii pot fi foarte creativi. O demonstreaza un pasager Ryanair de 30 de ani care a reusit sa se imbarce fara a plati taxa pentru bagaj. Compania aeriana Ryanair si-a schimbat, din nou, politica de bagaje. Incepand cu 1 noiembrie, pasagerii pot lua gratuit la bord doar un bagaj de mici dimensiuni, care incape sub scaunul din fata. Pentru bagajele de mana de maximum 10 kilograme, pasagerii vor plati o taxa de 6 lire. Iar pentru bagajele de cala, pretul va fi, ca si pana acum, de 25 de lire.

Nemultumit de noile reguli, englezul Lee Cimino, care cumparase bilete de la Manchester la Belfast cu doar doua zile inainte de a intra in vigoare noua politica, a gasit o metoda de a nu plati pentru bagaje. Astfel, tanarul a transformat un palton intr-o valiza, asezand in haina tot ce ar fi incaput intr-un bagaj de mana, noteaza digi24.ro, care citeaza The Independent. Desi a avut mari emotii la imbarcare, barbatul a reusit sa treaca fara probleme, iar imaginile filmate de el au fost urcate pe retelele de socializare, devenind virale.

Nu este prima data cand un pasager incearca sa scape fara a plati taxa pentru bagaje. In luna ianuarie, un barbat a fost oprit in aeroport pentru ca avea prea multe straturi de haine pe el: 8 perechi de pantaloni si 10 camasi.