Politica bagaje Finnair

Toate informatiile despre bagaje le puteti afla accesand: https://www.finnair.com/us/gb/information-services/baggage

TO/FROM NORTH AMERICA
 
Economy Class
 
Carry-on: Free of charge (1 piece - 22in x 18in x 10in (56cm x 45cm x 25cm) Maximum weight 8kg (17.5lb)
1st checked bag: Free of charge (1 piece - Maimum total linear dimension 158cm (62in) Maximum weight 23kg (53lb)
 
Business Class
 
Carry-on: Free of charge (2 pieces - Maximum combined weight weight 10kg (22lb) 1bag maximum linear dimensions 22in x 18in x 10in (56cm x 45cm x 25cm) and one briefcase or laptop computer)
1st checked bag: Free of charge (2 pieces - Maximum total linear dimension 158cm (62in) Maximum weight 23kg (53lb)
 
Transport copii
Copiii cu varste intre 5-11 ani sunt acceptati pe zbor ca minori neinsotiti. Solicitarea serviciului de insotire minori trebuie facuta la momentul efectuarii rezervarii. Copiii cu varste intre 12-17 ani care calatoresc neinsotiti pot beneficia de acelasi serviciu. Numarul de minori neinsotiti acceptat pe un zbor este de maxim 6.
 
Finnair nu accepta minori neinsotiti pe zborurile ce implica opriri pe durata noptii sau pe zborurile de seara tarzii. Copiii cu varste sub 5 ani sunt acceptati pe zborurile Finnair numai daca sunt insotiti de un membru al familiei care are cel putin 16 ani impliniti, sau parinte, sau insotit de o persoana cu varsta peste 18 ani ce dovedeste ca este escorta copilului.
 
Transport animale
In cabina pot fi transportate pisici si catei de mici dimensiuni. Finnair are dreptul sa rezfuze transportul lor daca geanta sau cutia in care sunt transportate este prea mare sau animalul este prea mare pentru cusca. Greutatea maxima a animalului inclusiv cutia sau geanta nu trebuie sa depaseasca 8 kg si nici dimensiunile unui bagaj de mana 56x45x25cm. Un pasager poate sa transporte numai un singur animal.
 
La cala pot fi transportati animalele de companie ce au peste 8 kg. Cele care au peste 40 kg trebuie transportate intr-o cusca/cutie speciala de lemn. In aceesi cusca pot fi transportati cel mult 3 catei sub 6 luni sau 2 peste 6 luni fiecare cu o greutate de maxim 14 kg. Daca greutatea totala a animalelor depaseste 50 kg trebuie transportati cargo.
 
Compania asigura check-in online si mobile check-in.