Cele mai frumoase piscine din lume

Cele mai frumoase piscine din lume

Fie ca suntem in mijlocul verii, fie ca suntem in mijlocul iernii, nu putem rezista tentatiei de a petrece o vacanta linittita, relaxanta, atunci cand ni se ofera posibilitatea.

10. Oberoi Udaivilas – India
 
Oberoi Udaivilas a fost recent numit cel mai luxos hotel din India. Interesant e ca pretul pare sa nu reflecte luxul si opulenta care asteapta turistii in interior, tarifele fiind mai mici decat in alte complexuri cu pretentii asemanatoare. Astfel, o camera poate fi inchiriata si cu 460 de dolari, tariful urcand in functie de serviciile oferite. La hotel se ajunge cu o barca privata, vacanta incepand, practic, din momentul in care incepi sa luneci pe luciul apei. Odata ajuns la Oberoi Udaivilas ultimul tau gand va fi cel legat de bani. Intreg complexul este o oaza de liniste, cu gradini, piscine semi-private, terase ce dau inspre acestea si spre lacul Pichola.
 
9. Amangiri resort in Utah – SUA
 
Amangiri Resort este un resort de Lux plasat in interiorul „Grand Canyon”, Utah in apropiere de granita cu Arizona. Piscina este construita in jurul peisajului din canion.

8. San Alfonso del Mar – Chile
 
Piscina complexului San Alfonso del Mar din Chile este cea mai mare piscina din Lume cu o capacitate de 250 de milioane de litri construita chiar in buza Pacificului. Proiectul exista insa din 2006, iar pana acum nici o alta constructie nu a reusit sa-i depaseasca titlul din Cartea Recordurilor – „cea mai mare piscina din lume“. O suprafata de 8 hectare, un kilometru lungime si un volum total urias de 250 de milioane de litri de apa. Amplasata in Algarrobo, o statiune turistica de pe coasta centrala a Chile, laguna artificiala San Alfonso del Mar a fost proiectatat ca o alternativa la apele reci si agitate ale Pacificului, mult prea periculoase pentru inotatori.
 
7. Grace Santorini Hotel – Grecia
 
Proprietatea premiata Grace Santorini este un hotel tip boutique modern, situat la 2 km de orasul Fira si care ofera o piscina extraordinara de tip „Infinity”.
 
6. The Four Seasons Safari Lodge Serengeti – Tanzania
 
Piscina complexului „The Four Seasons Safari Lodge Serengeti” din Tanzania iti permite sa faci o baie in timp ce privesti elefantii din apropriere. Piscina iti ofera o experienta interesanta si unica in Safari-ul african.
 
5. Four Seasons Resort Hualalai
 
Four Seasons Resort Hualalai din Hawaii ofera sapte zone de inot si vedere la ocean. Piscina este de fapt o piscina cu o capacitate de aproape 7 milioane de litri de apa, care este sapata direct in roca vulcanica. Si asta nu e tot: parteneri de inot sunt pisicile de mare si alti 3,000 de pesti tropicali.
 
4. Banyan Tree – Seychelles
 
Situat in Golful Intendance de-a lungul coastei de sud vest din Mahe, Banyan Tree Seychelles are acces direct la plaja si ofera vile spatioase, cu acces la piscina privata de tip „Infinity”.
 
3. Gradinile Suspendate din Ubud – Indonezia
 
Gradinile Suspendate din Ubud – Indonezia au una din cele mai Frumoase Piscine din Lume cu o piscina „infinity” pe doua niveluri in interiorul junglei.
 
2. Laucala Island Resort – Fiji
 
Laucala Island Resort din Fiji are o piscina epica in interiorul altei piscine creeata intr-un stil natural.
 
1. Marina Bay Sands Hotel – Singapore
 
Hotelul Marina Bay Sands din Singapore are cea mai mare piscina suspendata la ultimul nivel al hotelului. Vizibila de la mai multi kilometri departare, o punte de 10 000 de metri patrati uneste cei trei zgaraie-nori la o inaltime de aproape 200 de metri, o constructie unica in lume prin dimensiunile sale si prin forma deosebita pe care o da constructiei. Decorata cu zeci de arbori, terasa gazduieste cea mai mare piscina suspendata din lume, cu o latime de 146 de metri si un volum de aproape 1,5 milioane de litri de apa.