A dormit in casele a peste 21 de femei agatate pe Tinder, calatorind in acest fel prin toata Europa

A dormit in casele a peste 21 de femei agatate pe Tinder, calatorind in acest fel prin toata Europa

Couchsurfingul este un lucru, tindersurfing este cu totul altceva. Conceptul a fost creat de un tanar belgian care a petrecut doua luni prin Europa, ramanand peste noapte doar in casele femeilor pe care le cunoscuse prin intermediul aplicatiei Tinder.

Anthony Botta, un belgian in varsta de 25 de ani din Bruxelles, a vizitat opt tari diferite - Belgia, Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Cehia si Polonia - si a petrecut noptile in casele a 21 de femei, scrie The Independent. Este un mod incontestabil de a economisi bani, dar nu acesta a fost scopul lui Botta. Dupa ce a terminat studiile universitare, inainte de a incepe sa lucreze in marketing, belgianul a decis ca vrea sa faca ceva inedit in ultima sa vacanta. „Economisirea de bani joaca un rol important, dar este vorba mai mult despre intalnirea cu oameni noi si despre descoperirea unor locuri unde nu am fost niciodata. Imi place sa ies din zona mea de confort si Tindersurfing m-a ajutat sa fac acest lucru“, a spus belgianul pentru The Independent.

Inainte de a ajunge intr-un oras nou, Botta, care este bilingv, isi stabileste locatia pe Tinder, pentru a-i permite sa gaseasca o noua compatibilitate. „Nu sunt foarte pretentios, pentru ca in final tot ce caut este un loc unde sa stau“, a spus tanarul. „Dupa cateva zile mi-am dat seama ca nu pot petrece trei ore pe zi doar vorbind pe Tinder. Asa ca am facut urmatorul plan de joc: spargeam gheata cu "Tu esti prima mea compatibilitate in acest oras" si apoi trimiteam link-ul videoclipului de pe canalul meu Youtube care prezinta proiectul "Vreau sa fii gazda mea", a povestit belgianul.

„Cele mai multe au fost de genul «Wow, asta este chiar interesant, dar nu pentru mine. Iti doresc mult noroc in calatoriile tale“, isi aminteste Botta. Dar, desigur, un tip care calatoreste doar cu Tinder nu va fi placut niciodata de toata lumea, asa ca a avut si comentarii negative si insulte. Belgianul povesteste ca ultima sa gazda a fost o experienta total neplacuta. Dupa doua luni de calatorie, a ajuns intr-un loc mic, murder, din Polonia. Atat de mic incat femeia spala vasele in dus.  Apa nu se scurgea, iar cada era plina de par. Im plus, aceasta era fumatoare.

„In Munchen am ramas cu o doamna care locuia intr-un conac adevarat. Casa aceea era extraordinara. Piscina, sauna, jacuzzi, chiar si sala de gimnastica proprie. Era pe aceeasi strada cu locuintele unor fotbalisti celebri din Bayern Munchen. Si da, Botta se cupleaza cu gazdele, dar spune ca niciodata nu au stabilit acest lucru dinainte. „Pana la urma este ca o intalnire normala Tinder: uneori ne ducem la culcare impreuna, alteori nu. Daca nu exista conexiune, atunci dorm cu bucurie pe canapea“, a spus tanarul. Botta spune ca nu ar recomanda niciodata femeilor sa incerce aceasta varianta de a folosi Tinder, amintind de lipsa certitudinii ca acestea vor fi in siguranta in casele in care ajung.

Acum lucreaza la Bruxelles, dar intentioneaza sa viziteze America sau Noua Zeelanda, prin aceeasi metoda.

sursa: adevarul.ro