Romavia este o companie aeriana romana infiintata pentru a executa zboruri speciale in favoarea Administratiei Prezidentiale, Guvernului si Parlamentului. Se lauda cu un record de siguranta impecabil, cu reglementari stricte de aviatie si sisteme clare de siguranta.
 
Operatorul a inceput ulterior sa efectueze si zboruri spre cateva destinatii din Europa - curse charter in regim de curse regulate spre Tel Aviv, Nuremberg, Perugia, Viena. Baza este pe Aeroportul International Henri Coanda.
 
Romavia a fost infiintata in aprilie 1991, ca regie autonoma aflata in subordinea Ministerului Apararii Nationale. Are peste 240 de angajati si o cifra de afaceri de 11 milioane de euro anual.
 
Flota este compusa din un Boeing 707-320C - (YR-ABB - fostul avion prezidential) si doua BAe 146-200 - (YR-BEA, YR-BEC). In trecut, compania a utilizat si avioane: ROMBAC 1-11-560 - (YR-BRE, YR-BRI, Ilyushin Il-18 - (YR-IMM, YR-IMZ), Antonov An-24 - (YR-AMR), Antonov An-26.

Politica bagaje Romavia

Fiecare pasager are dreptul sa transporte gratuit, la cala, bagaje inregistratecare sa nu depaseasca 20 kg, cu dimensiuni maxime de 120x90x40 cm. Se mai poate transporta si un bagaj neinregistrat in greutate de 3 kg, cu dimensiunile maxime de 50x20x40 cm. Romavia nu efectueaza check-in online.

Zboruri disponibile Romavia

Puteți să rezervați biletul catre destinația dorită, apăsând butonul de rezervare din dreapta fiecărui zbor sau folosind formularul de rezervare bilet.