Compania a fost infiintata in 2013, in urma reorganizarii operatiunilor regionale ale Air France si este condusa de Lionel Guérin, presedinte al Transavia Franta. HOP! este o companie aeriana franceza, parte a grupului Air France, care detine cele trei filiale regionale ale grupului (Airlinair, Brit Air si Régional). Fiecare dintre companii isi pastreaza certificatul de transportator aerian, dar opereaza impreuna, sub marca HOP!. Compania a fost infiintata in 2013, in urma reorganizarii operatiunilor regionale ale Air France si este condusa de Lionel Guérin, presedinte al Transavia Franta. Flota este alcatuita din aeronave de tipurile: ATR 42-500, ATR 72-200, ATR 72-500, Bombardier CRJ100ER, Bombardier CRJ700, Bombardier CRJ1000, Embraer ERJ 145, Embraer E-170, Embraer E-190. 

Compania permite si check-in online.

Politica bagaje HOP!

Bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca 12 kg si dimensiunile 55x35x25 cm, iar cel de cala: max. 23 kg cu o suma a dimensiunilor de 158 cm.

Zboruri disponibile HOP!

Puteți să rezervați biletul catre destinația dorită, apăsând butonul de rezervare din dreapta fiecărui zbor sau folosind formularul de rezervare bilet.

Bucuresti, Romania Agen, Franta
Bucuresti, Romania Aurillac, Franta
Bucuresti, Romania Bastia, Franta
Bucuresti, Romania Bordeaux, Franta
Bucuresti, Romania Brive, Franta
Bucuresti, Romania Caen, Franta
Bucuresti, Romania Castres, Franta
Bucuresti, Romania La Rochelle, Franta
Bucuresti, Romania Lannion, Franta
Bucuresti, Romania Lorient, Franta
Bucuresti, Romania Perpignan, Franta
Bucuresti, Romania Quimper, Franta
Bucuresti, Romania Rodez, Franta
Bucuresti, Romania Tarbes Lourdes, Franta