Fly Dubai este o companie cu sediul in Dubai, care opereaza de pe Terminalul 2 al Aeroportului International Dubai. Are in prezent o flota de 23 de aeronave Boeing 737-800 NG (189 de locuri fiecare) si opereaza 51 de destinatii: Abha (KSA), Addis Ababa (Ethiopia), Ahmedabad (India), Aleppo (Syria), Alexandria (Egypt), Amman (Iordania), Ashgabat (Turkmenistan),  Bagdad (Iraq), Bahrain, Baku (Azerbaijan), Basra (Iraq), Beirut (Lebanon), Belgrade (Serbia), Bishkek (Kyrgyzstan), Bucuresti (Romania), Chittagong (Bangladesh), Colombo (Sri Lanka), Damascus (Syria), Dammam (KSA), Dhaka (Bangladesh), Djibouti (Africa), Doha (Qatar), Donetsk (Ukraine), Erbil (Iraq), Gassim (KSA), Hyderabad (India), Istanbul (Turcia), Jeddah (KSA), Kabul (Afghanistan), Karachi (Pakistan), Kathmandu (Nepal), Kazan (Rusia), Kharkiv (Ucraina), Khartoum (Sudan), Kiev (Ucraina), Kuwait, Lucknow (India), Muscat (Oman), Najaf (Iraq), Port Sudan (Sudan), Riyadh (KSA), Samara (Rusia), Sana'a (Yemen), Skopje (Macedonia), Sulaymaniyah (Iraq), Taif (KSA), Tbilisi (Georgia), Ufa (Rusia), Yanbu (KSA), Yekaterinburg (Rusia), Yerevan (Armenia).
 
Compania a fost infiintata in iulie 2008 de Guvernul din Dubai. Desi Fly Dubai nu este parte a Grupului Emirates, Emirates a sprijinit Fly Dubai in timpul fazei initiale de constituire. La 14 iulie 2008, Fly Dubai a semnat o comanda cu producatorul american de aeronave Boeing pentru 50 Boeing 737-800s, cu o valoare totala de 3,74 miliarde dolari. Zborurile regulate au inceput la 1 iunie 2009, cu servicii spre Beirut (Liban) si Amman (Iordania). De atunci, reteaua de rute a fost extinsa in mod semnificativ.
 
Din Romania compania opereaza din Bucuresti (Otopeni) curse directe spre Dubai.

Politica bagaje Flydubai

Bagajul de mana
 
Bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca greutatea de 7 kg si dimensiunile 56 cm x 45 cm x 25 cm. Pasagerul poate aduce in cabina si un laptop sau o geanta de mana.
 
Bagajul de cala
 
Este permis un bagaj de maxim 20 kg de bagaje pe orice zbor Fly Dubai. Daca doriti sa luati bagaje mai multe, o puteti face pana la 30 - 40 kg, asta numai daca exista spatiu suficient in cala.
Puteti lua in plus pana la 3 piese de bagaj. Fiecare bucata insa nu trebuie sa aiba mai mult de 32 kg si 75 cm x 55 cm x 35 cm.
Pentru primul bagaj, de 20 de kg maxim, taxa este de 50 AED. Pentru un bagaj de 30 kg pasagerul va plati 90 AED, iar pentru 40 kg - 150 AED, daca rezervarea se face prin intemediul Agentiei AirWay. In aeroport, taxa se aplica pe kilogram, in functie de zona in care se afla destinatia spre care zburati. 
 
Transport copii
Copii sub 12 ani nu pot calatori singuri, ci doar daca sunt insotiti de o persoana de peste 16 ani.
 
Transport animale
Fly Dubai nu permite animale la bord.
 
Compania nu asigura serviciul check-in online.

Zboruri disponibile Flydubai

Puteți să rezervați biletul catre destinația dorită, apăsând butonul de rezervare din dreapta fiecărui zbor sau folosind formularul de rezervare bilet.

Bucuresti, Romania Melbourne, Australia
Bucuresti, Romania Dubai, Emiratele-Arabe-Unite