Wizz Air - Politica bagaje

Zboruri disponibile
Bagajul de mana
 
Wizz Air va ofera doua optiuni pentru bagajele de mana dar are o politica stricta de "un singur bagaj pentru un pasager".
 
1. Geanta de mana mica:
Daca bagajul dvs. de mana masoara 42x32x25 cm sau mai putin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie sa aiba loc sub scaunul din fata dvs.
 
2. Bagaj de mana mare:
Daca bagajul dvs. de mana este mai mare decat dimensiunile unui bagaj mic de mana dar nu depaseste 56x45x25 cm, puteti sa il luati la bordul aeronavei in schimbul unei taxe. Trebuie sa aiba loc in compartimentul de deasupra capului. Trebuie sa puteti sa-l puneti in compartimentul de deasupra capului fara ajutor. 
 
In cazul in care dimensiunea bagajului depasesc limitele mentionate mai sus, bagajul va fi transportat ca bagaj inregistrat si o taxa pentru bagaje va fi perceputa.
 
Pasagerilor care transporta mai mult de un bagaj de cabina nu li se va permite accesul la controlul de securitate si vor trebui sa revina la biroul de inregistrare, sa redistribuie lucrurile in bagaje sau sa renunte la bagajele de mana suplimentare.
 
Bagajul de cala
 
Dimensiunile maxime pentru un bagaj care incape prin usa calei sunt:
 
Latime: 1,499 m
Inaltime: 1,194 m 
Lungime: 1,715 m
 
Din motive de siguranta si sanatate greutatea unui bagaj individual inregistrat nu poate depasi 32 de kilograme. Fiecare pasager are dreptul de a transporta maximum 6 bagaje inregistrate la cala si care nu depasesc greutatea de 32 kg fiecare. Cuantumul taxei de bagaj este calculat in functie de durata si data programate ale zborului.
 
Prezenta animalelor vii la bordul curselor operate de Wizz Air este interzisa, cu exceptia cainilor insotitori, care calatoresc impreuna cu pasagerul ce necesita ajutor si care detine documentele conforme reglemenarilor tarilor afectate de transport si care respecta conditiile acestor reglementari.
 
WizzAir nu accepta la bordul aeronavelor sale minori neinsotiti.
 
Check-in online gratuit prin intermediul agentiei Airway.

 

Cum cumpar? Detalii companie Zboruri disponibile

Rezervare prin telefon

Asistenta Online

+(4)0374.180.400

+(4)0757.474.780

(numere cu tarif normal)
Luni - Vineri
9:00 - 18:00
Sambata
9:00 - 15:00

Rezervare bilet avion

Contact | Termeni si conditii
Copyright 2010-2015 AirWay.ro · Toate drepturile Rezervate
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari PortalTurism.com