Cum arata o calatorie cu cea mai buna si opulenta companie aeriana din lume

Cum arata o calatorie cu cea mai buna si opulenta companie aeriana din lume

Nu oricine poate sa calatoreasca la clasa intai cu avionul. Emirates ofera unul dintre cele mai luxoase tratamente pentru cei care calatoresc la clasa intai. Doi astfel de pasageri norocosi au documentat o calatorie la cea mai buna si opulenta companie aeriana din lume.
In istoria ei de 31 de ani, compania aeriana Emirates a devenit sinonima cu luxul, consacrandu-se ca lider in trasportul aeriane. De altfel, Emirates a fost numita cea mai buna companie aeriana din lume de catre site-ul Skytrax, fiind foarte cunoscuta pentru serviciile opulente pe care le ofera pasagerilor care aleg sa calatoreasca la clasa intai. Chiar daca costul unui bilet la clasa intai nu este unul ieftin, experienta pasagerilor este una de neuitat. Doi calatori, Owen si Rory, au documentat calatoria lor la bordul unui avion Airbus A380 al companiei Emirates si au aratat cum se calatoreste cu cea mai buna companie aeriana din lume, scrie „Business Insider“.
In primul rand, pasagerii care aleg sa zboare la clasa intai sau la clasa business se pot relaxa, inainte de imbarcare, in salonul Emirates, aranjat special pentru ei in aeroport. De aici, pasagerii se pot imbarca direct, inaintea celorlalti calatori, fara sa mai fie nevoiti sa stea la coada.
Apoi, imediat dupa imbarcare, pasagerii de la clasa intai sunt intampinati si escortati la locul lor de catre un insotitor de zbor, ca mai apoi sa li se ofere un pahar de sampanie. Acestora li se ofera propria cabina spatioasa, cu usi glisante care ofera intimitate, facilitatile fiind de genul celor din hotelurile de top ale lumii. Scaunul din cabine, capitonat cu piele, se poate transforma in pat.
In cabina, pasagerii mai gasesc un saculet cu articole de igiena de la case de moda de lux, precum Bvlgari, spuma de ras Gilette, o periuta de dinti, pasta de dinti Colgate si un deodorant Axe.
Lambriurile de lemn si tapiteria din aur ofera un cadrul perfect pentru privitul in exterior pe timpul zborului. Pe un Airbus A380 al companiei Emirates exista doar 14 astfel de cabine pentru clasa intai, astfel ca serviciile sunt adaptate fiecarei persoane in parte.
In cazul in care un calator de la clasa intai vrea sa faca dus in timpul zborului, acest lucru este posibil! Da, la 12.000 de metri! Tot ce trebuie sa faca este sa rezerve, din timp, un loc intr-unul dintre cele doua cabine de dus si spa de la bordul avionului. Podeaua cabinei de dus este incalzita, iar fiecare pasager are parte de cinci minute de apa curenta, pe timpul unei rezervari de 30 de minute. Atunci cand pasagerul se intoarce la locul lui de la dus va gasi pe masa cabinei lui un platou de fructe si miere.
Mesele pot fi servite la orice ora, fiind pregatite special pentru pasagerii clasei intai.
Pasagerii se pot relaxa cu gustari in timp ce se uita la filme pe un televizor interactiv, care se poate transforma si intr-o consuma de jocuri.
Mai mult, scaunele de la clasa intai au functii de masaj. Se pot controla intensitatea si tipul de masaj. Panoul interactiv poate controla iluminarea ambientala si poate si deschide si inchide obloanele si usile de la cabina.
Bauturi racoritoare se gasesc intr-un mini-bar automatizat in fiecare cabina.
Exista si un bar unde se servesc bauturi spirtoase, vinuri exclusive, sampanie si cocktail-uri, inclusiv Dom Perignon. La Emirates se serveste si Hennessy Paradis, cea mai scumpa bautura alcoolica servita de o companie aeriana. O sticla costa 674 de euro.
In ciuda pretului unui bilet la clasa intai, care poate ajunge si la 20.000 de euro, Emirates isi trateaza pasagerii ca pe niste capete incoronate. La aterizare, pasagerii de la clasa intai au prioritate in fata celorlalti si li se permite sa se debarce primii.
Vloggerul Casey Neistat a calatorit la randul lui cu Emirates, la clasa intai, si a aratat intr-un clip video cum arata si cum se simte o astfel de calatorie.