Cel mai periculos loc din lume pentru sarituri (VIDEO)

Cel mai periculos loc din lume pentru sarituri (VIDEO)
De pe stanca de deasupra apei, Jacob's Well, o piscina naturala din Wimberley, Texas, pare o groapa fara fund. Izvorul artezian permanent, care alimenteaza paraul Cypress, atrage persoane de toate varstele care vor sa inoate in natura, inconjurate de peisajul deosebit.
 
Cei mai multi dintre cei care se duc la Jacob's Well sunt insa amatorii de senzatii tari, care vor sa sara, sau sa se scufunde in groapa care da impresia ca nu are fund, relateaza romaniatv.net, care citeaza dailymail.co.uk.
 
"De pe stanca de pe care se sare, aproape ca nu se vede apa. Tot ce vezi este o groapa uriasa, un abis", spune Carl Griffin, fotograf amator care a realizat o serie de imagini in zona. "Izvorul este atat de limpede, incat pare ca sari de la o inaltime foarte mare, desi stai, de fapt, la un metru deasupra apei", adauga el.
 
Gura izvorului are un diametru de patru metri, iar pana la fundul apei sunt aproape 10 metri. De acolo, se poate intra intr-un sistem de pesteri, unele dintre cele mai mari din Texas, unde adancimea ajunge pana la 40 de metri.
 
"Pentru cei care nu vor sa se scufunde, Jacob's Well ramane o piscina naturala, alimentata de un izvor superb, de care se poate bucura toata lumea. Pentru ca in utlima vreme s-a incercat dezvoltarea zonei, izvorul a fost inclus intr-o rezervatie naturala, asa ca va fi protejat, astfel incat si generatiile viitoare sa poata inota aici", adauga Griffin.