Ce vede un pilot de avion in timpul zborului

Ce vede un pilot de avion in timpul zborului

Comandantul unui Boeing 747 face fotografii spectaculoase din cabina, demonstrand o data in plus ca pilotii au cele mai bune locuri din avion.
Olandezul zburator, alias JPC Van Heijst, are, probabil, cel mai tare birou din lume. El obisnuieste sa faca fotografii din cabina avionului, in timpul zborului, iar pentru un plus de spectacol, pozeaza noaptea, cand zecile de luminite ale bordului se vad superb.
In calitate de comandant al aeronavei companiei Cargolux, Van Heijst zboara in toate colturile planetei. „Sa vad intreaga lume face parte din serviciul meu. Ma simt privilegiat sa fiu in pozita de a surprinde diferite colturi ale planetei cu camera mea si sa imortalizez frumusetea locurilor prin care trec”, a declarat el pentru cotidianul britanic Daily Mail, citat de gandul.info.
Olandezul a publicat pe site-ul sau, jpcvanheijst.com, fotografiile pe care le-a facut in timpul curselor din cabina de zbor, pentru ca pasagerii sa poata vedea ceea ce vad pilotii cand se afla la mansa. Spectacolul este fascinant si te face sa-ti doresti sa te afli o data in cabina pilotilor in timpul zborului.